Българският музикант и активен общественик Васил Гюров спечели много голяма сума

...
Българският музикант и активен общественик Васил Гюров спечели много голяма сума
Коментари Харесай

Васил Гюров спечели 20 хиляди лева в тв предаване и ще ги дари

Българският музикант и деен държавник Васил Гюров спечели доста огромна сума в предаването " Стани богат " и ще я подари цялата. Основателят на група " Ревю " направи доста мощна игра и в последна сметка получи чек за 20 000 лева, само че можеше да завоюва и 30 000 лева, в случай че не се беше отказал.

Музикантът разгласи, че ще подари цялата сума на Националния студентски дом в София, а ето какво сподели той за каузата му е - " да върнем желанието за просвещение в обществото ".

" Ще дам един откъс на цар Борис III от времето, когато са го построили - да бъде едно средище за " мозъците и сърцата на просветените българи "  

Въпросът, на който Гюров се отхвърли, гласи следното: " Към кой университет през 1664 година е основана академичната служба Лукасов професор по математика? ". Възможните отговори бяха: Оксфорд, Кеймбридж, Харвард и Принстън. Той съобщи, че се отхвърля и по този начин обезпечи сумата от 20 хиляди лева за подкрепяне на Националния студентски дом, който в доста неприятно положение. Извън играта Гюров въпреки всичко отговори на въпроса, и то правилно.  

 

Ако не си изгледал епизода от вторник на именитата игра #СтаниБогат, можеш да го направиш в този момент на #bTVPlus:
Posted by Стани богат on Wednesday, 20 September 2023
 
Васо Гюров за сцената, новите краваи и фантазията му да прави детски зелени учебни заведения

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР